• +31 71 2400 120
  • info@x-es.nl

Verhuur

Hier vindt u ons brede, zeer scherp geprijsde assortiment. Naast de meest gangbare producten, verhuren wij ook aparte items zoals barokstoelen, ledkubussen, loungesettings en BBQ keukens. Ook hebben wij een zeer groot assortiment partytenten voor als het weer niet meewerkt. Bestellen kunt u hier zeer eenvoudig.

Indien u dat wenst, bezorgen wij uw bestelling.

Bij X-es weet u zeker dat u huurt tegen een zeer scherp tarief.

Assortiment

Ons brede assortiment hebben we in categorien onderverdeeld. Voor kinderfeestjes, instellingen, en verenigingen hebben wij een ruime keuze uit luchtkussens en attracties zoals poffertjekraam-, popcorn-, hotdog- en suikerspinkramen in de verhuur. Deze kunnen ook met personeel en product worden afgenomen.

Totaalpakket

Ook kunnen wij uw gehele feest of evenement organiseren. Wij verzorgen dan ook de Drank, catering en eventueel het horecapersoneel. We bouwen op en breken af. Dat is Het gemak van X-es

Bestellen

Bestellen van materialen is zeer eenvoudig. U legt de gewenste materialen in uw winkelwagen en indien gereed drukt u op verzenden. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling.  Om via deze webwinkel te kunnen bestellen, heeft u een X-es account nodig. Heeft u nog geen account, dan vragen wij  een X-es account aan te maken. Het gemak hiervan is, dat u altijd terug kunt kijken naar eerdere bestellingen.

We are Loving our All Customers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Laudantium accusamus molestias veritatis iste ea! Maxime quasi dignissimos eum voluptates facere.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes